Heb je last van een slappe huid, grove poriën, (acné-)littekens of rimpels en wil je jouw huid verbeteren? Kies dan voor de revolutionaire VirtueRF-behandeling om jouw huid te vernieuwen door middel van radiofrequente microneedling.

Met een VirtueRF-behandeling worden je huidcellen niet alleen geactiveerd, ook wordt via de speciale gouden naalden radiofrequente energie afgegeven. Hierdoor wordt er warmte toegevoegd, zodat het huidcorrigerende proces aanzienlijk versnelt. Je huidcellen produceren op deze manier zelf huidverbeterende eiwitten en enzymen zoals collageen, elastine en hyaluronzuur.

Het consult voor een VirtueRF-behandeling

Vraag voor de VirtueRF-behandeling een vrijblijvend consult aan om te bepalen of de behandeling geschikt is voor jou. Aan de hand van de door jou ingevulde digitale vragenlijst, krijg je een eerlijk advies van de plastisch chirurg. Hij bespreekt ook de eventuele risico’s van de behandeling. Vervolgens krijg je ruime bedenktijd om te beslissen of je de VirtueRF-behandeling wilt doorzetten.

Wanneer jij besluit om de VirtueRF-behandeling te laten doen, stellen we een behandelovereenkomst op inclusief een persoonlijk behandelplan. Vervolgens maakt de plastisch chirurg foto’s van je gezicht zodat we deze na de behandeling kunnen vergelijken.

VirtueRF: activeert cellen om huidverbeterende eiwitten en enzymen aan te maken

Met VirtueRF kun je jouw huid laten behandelen door middel van microneedling mét radiofrequentie. Met standaard microneedling worden microscopisch kleine gaatjes in je huid gemaakt om zo je huidcellen te activeren. Zo vernieuwen je huidcellen en maken je bindweefcellen collageen aan zodat je huid beter doorbloedt waardoor het sterker en frisser wordt.

In combinatie met radiofrequentie zorgt een VirtueRF-behandeling ervoor dat er ook radiofrequentie energie wordt meegegeven in de lederhuid. Zo wordt je huid ook warm waardoor de productie van huid verbeterende eiwitten en enzymen (collageen, elastine en hyaluronzuur) aanzienlijk versnelt.

Na de behandeling

Een behandeling duurt gemiddeld 40 minuten en de huid wordt vrijwel direct na de behandeling rood. Daarnaast is het ook mogelijk dat de huid licht zwelt of gaat schilferen. Dit is een normale huidreactie en houdt een tot twee dagen aan. Afhankelijk van de ernst van de huidaandoening die in het behandelplan is opgenomen, zijn soms twee tot drie extra behandelsessies nodig.

De huid heeft vier tot zes weken nodig om de huid verbeterende eiwitten en enzymen aan te maken. De snelheid hangt in grote mate af van je herstelcapaciteit; je lichaam wordt immers zelf aan het werk gezet. Het totale herstelproces duurt twee tot zes maanden. Tijdens dit gehele proces kun je gewoon jouw dagelijkse activiteiten hervatten.

Wat is het resultaat van een behandeling met VirtueRF?

Je merkt na verloop van tijd vanzelf dat je huid gladder en strakker wordt en een gezonde kleur krijgt. De behandeling is niet alleen mogelijk voor je gezicht maar ook voor je hals en decolleté. Er blijven geen littekens achter en je ziet ook geenszins dat je behandeld bent.
virtuerf rf microneedling gezichtsbehandeling betan clinics
virtuerf rf microneedling gezichtsvlekken behandeling betan clinics
virtuerf rf microneedling hals decolleté behandeling betan clinics
virtuerf rf microneedling rimpel behandeling betan clinics
virtuerf rf microneedling rimpels onder ogen wallen behandeling betan clinics
virtuerf rf microneedling rimpels rondom mond rokerslijnen behandeling betan clinics
virtuerf rf microneedling rimpels wang marionetlijnen behandeling betan clinics
virtuerf rf microneedling slappe huid arm lichaam betan clinics

De risico’s

Een behandeling met VirtueRF is veilig en er treden zelden complicaties op. Dit komt mede omdat het proces natuurlijk is en er geen vloeistoffen in het lichaam worden gespoten. Alleen bij een zeer gevoelige huid kan de hersteltijd langer zijn dan normaal.

Heb je twijfels over de behandeling of heb je een gevoelige huid? Stel je vragen dan tijdens je intakegesprek aan de plastisch chirurg.

Mail us

info@betanclinics.nl

App us

050 21 138 76

Visit us

View our locations

Voordelen Virtue RF behandeling

Natuurlijke techniek voor gezichtsbehandeling

Met VirtueRF worden je huidcellen aan het werk gezet. Je lichaam maakt vervolgens zelf de nodige huid verbeterende eiwitten en enzymen aan om de bloedsomloop te verbeteren en je huid sterker te maken.

Meest innovatieve manier voor huidbehandeling

VirtueRF is het meest innovatieve apparaat voor RF microneedling en Betan Clinics heeft dit als eerste in Nederland in gebruik genomen.

RF microneedling versnelt en intensiveert het proces

In vergelijking met standaard microneedling wordt het vernieuwingsproces met RF microneedling aanzienlijk versneld en geïntensiveerd. Daarom zijn de resultaten indrukwekkender en zie je ook veel sneller resultaat.

Veilig in gebruik

Aangezien er geen synthetische middelen worden gebruik en je lichaam alleen maar wordt gestimuleerd om je huid op een natuurlijke manier te herstellen, is deze manier van huidcorrectie zeer veilig.

Geen verstoring van je dagelijkse werkzaamheden

Afgezien van het feit dat je huid een tot twee dagen rood zal zijn, kun je gewoon je dagelijkse werkzaamheden oppakken. Daarna ondervind je geenszins last omdat het verbeterproces onder de huid plaatsvindt.

Waarom kiezen voor een Virtue RF behandeling bij Betan Clinics?

Highest quality and safety

Quality and safety always come first

An experienced plastic surgeon

Betan Clinics employs an experienced plastic surgeon with a high academic title. The plastic surgeon guarantees 100% attention and attention to detail.

Free consultation

Always a free 30-minute consultation. At home, you will receive a digital medical questionnaire in advance, so that the plastic surgeon has all the time during the consultation to discuss your questions and wishes.

Latest techniques

The latest, advanced treatment techniques for the best results.

Natural results

Less is more: preserving natural results. Together with you, the plastic surgeon will draw up a personal treatment plan that fully meets your wishes and produces a natural result.

Evening and weekend

Evening and weekend treatments

Reachable 24/7

Reachable 24/7 in case of complaints after the operation

Highest quality and safety

Quality and safety always come first

Latest techniques

The latest, advanced treatment techniques for the best results.

An experienced plastic surgeon

Betan Clinics employs an experienced plastic surgeon with a high academic title. The plastic surgeon guarantees 100% attention and attention to detail.

Natural results

Less is more: preserving natural results. Together with you, the plastic surgeon will draw up a personal treatment plan that fully meets your wishes and produces a natural result.

Reachable 24/7

Reachable 24/7 in case of complaints after the operation

Evening and weekend

Evening and weekend treatments

Free consultation

Always a free 30-minute consultation. At home, you will receive a digital medical questionnaire in advance, so that the plastic surgeon has all the time during the consultation to discuss your questions and wishes..

Wat kost een VirtueRF behandeling bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics wordt een VirtueRF behandeling louter uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg. Een VirtueRF behandeling kost € 550,- inclusief het consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg met een academische titel.

Elke behandeling wordt op maat gemaakt voor u. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die volledig aansluit op uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft u altijd een eerlijk en oprecht advies. Wilt u meer informatie over een Virtue RF-behandeling? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876.