Fillers wangen

Een filler is hét middel om rimpels op natuurlijke wijze te verhelpen, maar wist je dat de injectable ook veelvuldig wordt ingezet om volumeverlies aan te pakken? Een filler vult de huid van binnenuit op en zorgt er zo voor dat de huid voller en egaler oogt en aanvoelt. Fillers in de wangen lossen het probleem van ingevallen wangen op en geven je een jeugdigere, frissere uitstraling. Een fillerbehandeling van de wangen geeft je in nog geen half uur tijd een jongere look, uiteraard met het behoud van je eigen gezichtstrekken en anatomie. Lees hieronder meer over fillers in de wangen, uitgelegd door plastisch chirurg dr. Volkan Tanaydin.

Waarom een filler?

Bij Betan Clinics werken we alleen met de allerbeste A-merk fillers op basis van water en hyaluronzuur. Deze zogenoemde hyaluronzuurfillers zijn 100% natuurlijk, omdat zowel water als hyaluronzuur van nature voorkomen in het lichaam. Door de jaren heen neemt het volume in de huid af omdat de hoeveelheid hyaluron terugloopt. Dit resulteert in huidverslapping en rimpels. Bij de wangen is volumeverlies te herkennen aan ingevallen wangen, wat een oude of zelfs ongezonde uitstraling kan geven. De wangen opvullen met fillers zorgt ervoor dat het tekort aan hyaluron aan en herstelt zo het volume. De huid oogt na een fillerbehandeling van de wangen voller, egaler en jonger. Meer weten over wat fillers precies zijn? Lees op deze pagina alles over onze fillerbehandelingen.

Hoe ontstaan ingevallen wangen?

Naarmate de jaren vorderen, neemt de elasticiteit van de huid af en ontstaat er volumeverlies. De huid maakt minder collageen en elastine aan, wat resulteert in huidverslapping en rimpels. Dit is een normaal proces dat bij huidveroudering hoort. Doordat de huid volume verliest, wordt de huid slapper, dunner en gaat de huid meer hangen. De huid van de wangen zakt wat naar beneden, wat de wangen minder vol maakt en de jukbeenderen sterker accentueert. Niet alleen huidveroudering is de oorzaak van ingevallen wangen; het probleem kan ook ontstaan wanneer je veel afvalt en de huid daardoor aan volume verliest.

Om een goede behandeling te adviseren, komt tijdens het eerste consult altijd aan bod wat de oorzaak van jouw ingevallen wangen is. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult voor persoonlijk advies op maat.

Hoe werken fillers in de wangen precies?

Door een hyaluronzuurfiller in de huid te injecteren, wordt er direct volume toegevoegd aan de huid. Een fillerbehandeling van de wangen maakt de huid daardoor voller, gladder en jonger, een resultaat dat gelijk na de ingreep te zien is en zo’n twaalf tot achttien maanden aanhoudt. Fillers in de wangen geven niet alleen vollere, gezonde wangen; de behandeling zorgt voor een algeheel jongere uitstraling doordat de gehele huid gladder en stralender oogt.

Fillers wangen: zo werkt de behandeling

Voordat de plastisch chirurg de filler in de huid injecteert, wordt de huid grondig schoongemaakt. Hierna kan de ingreep van start gaan. Op verschillende plekken in de wangen wordt de filler met een dunne naald geïnjecteerd. Het inspuiten gebeurt met korte tussenpozen, waarbij de filler telkens in de huid wordt gemasseerd. Dit zorgt voor een optimale verdeling en dus een egaal resultaat. Omdat we een dunne naald gebruiken en de filler is vermengd met een verdovingsmiddel, is de behandeling nagenoeg pijnloos. Een fillerbehandeling van de wangen duurt 20 tot 30 minuten, hierna kun je je dagelijkse werkzaamheden gewoon hervatten.

Waarom kiezen voor een filler behandeling bij Betan Clinics?

Highest quality and safety

Quality and safety always come first

An experienced plastic surgeon

Betan Clinics employs an experienced plastic surgeon with a high academic title. The plastic surgeon guarantees 100% attention and attention to detail.

Free consultation

Always a free 30-minute consultation. At home, you will receive a digital medical questionnaire in advance, so that the plastic surgeon has all the time during the consultation to discuss your questions and wishes.

Latest techniques

The latest, advanced treatment techniques for the best results.

Natural results

Less is more: preserving natural results. Together with you, the plastic surgeon will draw up a personal treatment plan that fully meets your wishes and produces a natural result.

Evening and weekend

Evening and weekend treatments

Reachable 24/7

Reachable 24/7 in case of complaints after the operation

Highest quality and safety

Quality and safety always come first

Latest techniques

The latest, advanced treatment techniques for the best results.

An experienced plastic surgeon

Betan Clinics employs an experienced plastic surgeon with a high academic title. The plastic surgeon guarantees 100% attention and attention to detail.

Natural results

Less is more: preserving natural results. Together with you, the plastic surgeon will draw up a personal treatment plan that fully meets your wishes and produces a natural result.

Reachable 24/7

Reachable 24/7 in case of complaints after the operation

Evening and weekend

Evening and weekend treatments

Free consultation

Always a free 30-minute consultation. At home, you will receive a digital medical questionnaire in advance, so that the plastic surgeon has all the time during the consultation to discuss your questions and wishes..

Minimale hoeveelheid filler voor een natuurlijk resultaat

Bij Betan Clinics geloven we in less is more. Om een natuurlijk resultaat te bereiken, kiezen we er te allen tijde voor iets minder filler te gebruiken dan te veel filler toe te dienen. Te veel filler kan ervoor zorgen dat het effect van de behandeling te veel opvalt en de ingreep juist benadrukt dat je ‘iets’ hebt laten doen; iets wat je waarschijnlijk niet wil. Door precies de juiste hoeveelheid filler in de wangen te injecteren, zorgen we voor een natuurlijk herstel van het volumeverlies en een subtiel gladdere, jongere huid. Bij ingevallen wangen streven we er altijd naar dat we het volume in de huid herstellen en niet per se méér volume dan voorheen toevoegen. Dit zou een onnatuurlijk resultaat geven.

Na de behandeling

Een fillerbehandeling van de wangen kan net zoals iedere ingreep met fillers voor wat roodheid, zwelling en blauwe plekjes zorgen. De kans hierop is echter klein, gezien we een zeer dunne naald gebruiken voor het toedienen van de filler. Heb je toch last van roodheid en zwelling? In de meeste gevallen trekt dit binnen enkele dagen weg; soms zelfs dezelfde dag nog.

Benieuwd of fillers in de wangen voor jou de oplossing is? Tijdens een vrijblijvend eerste consult vertellen
we je graag meer over deze fillerbehandeling. Maak via onze contactpagina een afspraak. De koffie staat klaar!

Mail us

info@betanclinics.nl

App us

050 21 138 76

Visit us

View our locations

The benefits of Betan Clinics

dr. Volkan Tanaydin

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big number: 59910764601

Member of professional associations

Known from