Lip Fillers

Benieuwd of het opvullen van je lippen met fillers voor jou de beste behandeling is? Bij Betan Clinics hebben we jarenlange ervaring op het gebied van lipfillers. Lipvergroting met behulp van lip fillers is een van de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen door de plastisch chirurgen van Betan Clinics. Veel mensen vinden te dunne lippen storend en willen een natuurlijke, jeugdige uitstraling door een subtiele vergroting van de lippen.

Tijdens deze behandeling worden de lippen met enkele prikjes op een natuurlijke manier vergroot met behulp van betrouwbare, A-merk fillers. De fillers die wij gebruiken zijn 100% natuurlijk en staan bekend om de uitzonderlijk mooie, subtiele en egale resultaten. Het effect is dat je lippen weer een frisse, volle uitstraling hebben.

Benieuwd of een lip fillers behandeling iets voor jou is? Vul ons contactformulier in of neem contact met ons op voor een vrijblijvend consult.

Het doel van lippen opvullen met fillers

Volle lippen vormen tegenwoordig een schoonheidsideaal, met name bij vrouwen. Volle lippen zien er vaak aantrekkelijk uit en geven je ook nog eens een jeugdige uitstraling. Helaas is niet iedereen gezegend met volle lippen. In dat geval kun je je lippen laten opvullen met fillers. Ook als jij op jongere leeftijd wel vollere lippen had, kan soms een lipcorrectie op oudere leeftijd nodig zijn. Naarmate je ouder wordt, neemt het volume van je lippen af. Daardoor worden je lippen dunner en valt het lippenrood soms naar binnen. Zo krijg je een streng uitziende mond. Ook in dat geval kun je je lippen opvullen met behulp van lip fillers. Met deze lip fillers krijg je natuurlijke, vollere lippen. Ook herstelt het de contour en het volume en kan het bovendien asymmetrische lippen herstellen. Het resultaat is een jeugdige uitstraling.

Persoonlijk advies tijdens een vrijblijvend consult

Als je erover nadenkt om een lipvergroting te laten uitvoeren, kun je een vrijblijvend consult aanvragen bij Betan Clinics. Je krijgt dan eerst een digitale medische vragenlijst opgestuurd. Deze kun je thuis al invullen, zodat tijdens het consult de resultaten besproken kunnen worden. De plastisch chirurg zal je tijdens dit consult meer vertellen over de lipvergroting en vertelt je meer over de ingreep, de nabehandeling, het resultaat en de risico’s. Zo ben je er zeker van dat het opvullen van je lippen een geschikte oplossing is voor jou. Je kunt tijdens het consult al je vragen stellen. Vervolgens krijg je alle ruimte om goed na te denken of de behandeling bij je past. Als je zeker weet dat je een lipvergroting wilt laten uitvoeren, moet je eerst een behandelingsovereenkomst tekenen. Vervolgens zullen er foto’s worden gemaakt van je lippen. Deze kunnen na de behandeling vergeleken worden met nieuwe foto’s. Zo kun je zien of de behandeling naar tevredenheid is gelukt.

Mail us

info@betanclinics.nl

App us

050 21 138 76

Visit us

View our locations

Hoe wordt de lip fillers behandeling uitgevoerd?

Lippen opvullen wordt gedaan met lip fillers. Op deze manier worden de lippen op een natuurlijke wijze vergroot en/of gecorrigeerd. Betan Clinics maakt gebruik van fillers die gemaakt zijn van een gel van hyaluronzuur en water. Hyaluronzuur komt van nature voor in je lichaam. Deze stof zorgt ervoor dat je huid soepel en elastisch blijft. Als je ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Daardoor verliest de huid volume. Ditzelfde gebeurt met de lippen. Door gebruik te maken van lip fillers neemt het volume weer toe. Je mond ziet er dan voller uit. Betan Clinics maakt gebruik van fillers die zorgen voor een natuurlijke toename in volume en ook nog eens de hydratatie van je huid bevorderen. De overgang tussen het behandelde en onbehandelde gebied verloopt geleidelijk, waardoor het vrijwel niet te zien is dat je met fillers bent behandeld.

Hoe wordt een lip filler behandeling uitgevoerd? Nadat de lippen zijn gereinigd, zal de plastisch chirurg enkele punten markeren waar hij zal injecteren. Eerst injecteert hij de filler met een dunne naald in de lippen. Afhankelijk van iemands wensen en de anatomie van de lippen kan hij ook gebruikmaken van een dunne, stompe canule. Hij zal op meerdere plekken injecteren. Tijdens de behandeling kun je tussendoor meekijken naar het resultaat. Nadat de fillers zijn geïnjecteerd, zal de plastisch chirurg de huid masseren, zodat ze egaal worden verspreid. Dit zorgt voor het beste resultaat. Een lip filler behandeling is vaak wat pijnlijk. Daarom worden er bij Betan Clinics extra maatregelen getroffen, zoals het gebruik van een sterke verdovingscrème en zeer fijne, dunne naald. Gemiddeld zal de behandeling 15 tot 30 minuten in beslag nemen.

Waarom kiezen voor een behandeling met lip fillers bij Betan Clinics?

Highest quality and safety

Quality and safety always come first

An experienced plastic surgeon

Betan Clinics employs an experienced plastic surgeon with a high academic title. The plastic surgeon guarantees 100% attention and attention to detail.

Free consultation

Always a free 30-minute consultation. At home, you will receive a digital medical questionnaire in advance, so that the plastic surgeon has all the time during the consultation to discuss your questions and wishes.

Latest techniques

The latest, advanced treatment techniques for the best results.

Natural results

Less is more: preserving natural results. Together with you, the plastic surgeon will draw up a personal treatment plan that fully meets your wishes and produces a natural result.

Evening and weekend

Evening and weekend treatments

Reachable 24/7

Reachable 24/7 in case of complaints after the operation

Highest quality and safety

Quality and safety always come first

Latest techniques

The latest, advanced treatment techniques for the best results.

An experienced plastic surgeon

Betan Clinics employs an experienced plastic surgeon with a high academic title. The plastic surgeon guarantees 100% attention and attention to detail.

Natural results

Less is more: preserving natural results. Together with you, the plastic surgeon will draw up a personal treatment plan that fully meets your wishes and produces a natural result.

Reachable 24/7

Reachable 24/7 in case of complaints after the operation

Evening and weekend

Evening and weekend treatments

Free consultation

Always a free 30-minute consultation. At home, you will receive a digital medical questionnaire in advance, so that the plastic surgeon has all the time during the consultation to discuss your questions and wishes..

Na de behandeling

Het duurt gemiddeld 1 tot 2 uur voordat de verdoving is uitgewerkt. De huid ziet er dan vaak nog rood en gezwollen uit. Lippen opvullen kan soms ook leiden tot blauwe plekken rondom de mond. Binnen enkele dagen verdwijnt dit weer. Na een dag kun je dit camoufleren met make-up. Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Ten eerste mag je de eerste week na de behandeling geen sauna bezoeken en geen gebruik maken van de zonnebank. Ook is blootstelling aan de zon niet goed voor je behandelde lippen, dus vermijd de zon zoveel mogelijk. Bezoek daarnaast de eerste twee weken na de behandeling geen schoonheidsspecialist of huidtherapeut.

Het resultaat

Als je lippen zijn opgevuld met fillers, zal het resultaat er op natuurlijke wijze uitzien. Je mond ziet er iets voller uit, maar het volume blijft in evenwicht, zowel tussen links en rechts, alsook tussen je boven- en onderlip. De vorm van je lippen blijft behouden om een natuurlijke uitstraling te garanderen. Je lippen opvullen met fillers zorgt voor een langdurig effect. Gemiddeld duurt het 12 tot 18 maanden voordat de fillers door het lichaam worden afgebroken. Als de fillers na verloop van tijd zijn uitgewerkt, kun je ervoor kiezen de behandeling opnieuw te laten uitvoeren.

De risico's van lippen opvullen met fillers

Lippen opvullen moet op de juiste manier gebeuren. Anders bestaat het risico dat je een zogenaamde duckface, ofwel eendensnavel, krijgt. Hierbij is er te veel filler in de lippen gespoten. Daardoor oogt het resultaat niet natuurlijk. Bij Betan Clinics werken ervaren plastisch chirurgen die al vele lipvergrotingen hebben uitgevoerd. Zij zorgen ervoor dat je lippen op een natuurlijke wijze worden opgevuld. Zo ontstaat het mooiste resultaat.

Bovendien maakt Betan Clinics gebruik van niet-permanente fillers die 100% natuurlijk zijn. Lippen opvullen met permanente fillers is niet toegestaan. Deze kunnen niet worden afgebroken in het lichaam en kunnen daardoor infecties veroorzaken. Betan Clinics maakt gebruik van fillers die vanzelf worden afgebroken en daarom zorgen ze zelden voor complicaties. Ze zijn wereldwijd al vele malen gebruikt door plastisch chirurgen en de fillers zijn op basis van wetenschappelijke studies zeer effectief gebleken.

Bij het opvullen van lippen met fillers ontstaan vrijwel nooit infecties of allergische reacties. Dit gebeurt bij minder dan 0,1% van de behandelingen.

Voor en na foto's

Voor & Na foto's
Voor & Na foto's
Voor & Na foto's
Voor & Na foto's

Wat kost een ooglidcorrectie bij Betan Clinics?

Bij Betan Clinics worden behandelingen met lip fillers alleen uitgevoerd door ervaren plastisch chirurg en met de beste A-merk lip fillers. Een behandeling met lip fillers is mogelijk vanaf € 300,- inclusief consult en controle. Dit is een zeer scherpe prijs voor een behandeling die kwalitatief goed en veilig uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg met een hoge, academische titel.

Elke behandeling wordt voor u op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de plastisch chirurg een persoonlijk behandelplan voor u opstelt die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De plastisch chirurg geeft altijd een eerlijk en oprecht advies.

Wilt u meer informatie over een behandeling met lip fillers? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via 050 211 3 876. Wij zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar.

The benefits of Betan Clinics

dr. Volkan Tanaydin

Dr. Volkan Tanaydin, MD, PhD, PharmD

Big number: 59910764601

Member of professional associations

Known from