De beste behandelingen voor huidverjonging

huidverjonging

Een verslapte hals, kraaienpootjes, een diepe neus-lippenplooi en volumeverlies: het zijn stuk voor stuk tekenen van huidveroudering. Niet erg fraai, maar onontkoombaar. Naarmate de jaren vorderen, veroudert onze huid, met tekenen van huidveroudering als gevolg. Dit proces valt niet stop te zetten, maar gelukkig hebben we wel invloed op de manier waaróp we oud worden. Met de juiste cosmetische ingrepen en anti-rimpelbehandelingen is huidverbetering en huidverjonging voor iedereen binnen handbereik. Wij adviseren u graag over de populairste huidverjongende behandelingen.

Fillerbehandeling tegen rimpels

Fijne lijntjes, rimpels en volumeverlies kunnen worden aangepakt met een fillerbehandeling. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuurfillers, welke 100% veilig, niet-permanent en biologisch afbreekbaar zijn. Fillers op basis van hyaluronzuur verminderen de zichtbaarheid van rimpels en vullen de gedeelten waar sprake is van volumeverlies op. Dit effect is direct zichtbaar: de huid oogt elastischer, voller en gladder.

Een behandeling met fillers is een van de meest toegepaste behandelingen voor huidverjonging, mede door de veiligheid die gepaard gaat met deze ingreep. Bij de fillerbehandelingen die ik uitvoer, staat een natuurlijk resultaat voorop. Bij Betan Clinics geloven we in less is more, waarbij een emotieloze uitstraling wordt voorkomen.

> Lees hier meer over een fillerbehandeling

Botoxbehandeling tegen rimpels

Kraaienpootjes, fronsrimpels, en voorhoofdrimpels kunnen je ouder doen lijken. Botox biedt uitkomst bij deze rimpels. De injectable verslapt de spieren, waardoor het aanspannen niet of nauwelijks meer mogelijk is. Hierdoor zijn rimpels (tijdelijk) minder of niet meer zichtbaar, wat een botoxbehandeling een effectieve huidverjongende behandeling maakt. De botox die in onze kliniek gebruik wordt, is van A-klasse kwaliteit en uiterst veilig. Wij streven ten allen tijde naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat, waarbij ik uitga van de natuurlijke mimiek.

> Meer informatie over een botox behandeling

Voor en na botox

Huidverjonging met Profhilo®

Een van de nieuwste technieken op het gebied van huidverjonging is Profhilo®. Deze anti-rimpelbehandeling stimuleert de aanmaak van collageen en werkt op basis van krachtig, 100% natuurlijk hyaluronzuur. Een verjongende behandeling met Profhilo® is volkomen veilig; er komen niet of nauwelijks complicaties voor na een behandeling. Profhilo® verbetert de huidstructuur, maakt de huid steviger, hydrateert en geeft een liftend effect.

Een van de voornaamste verschillen met een traditionele fillerbehandeling is dat deze vorm van huidverbetering ervoor zorgt dat de verouderde huid opnieuw wordt gevormd. Profhilo® is hiermee de best mogelijke preventieve behandeling tegen rimpels en andere tekenen van huidveroudering.

> Lees meer over onze huidverjonging behandeling met Profhilo®

Voor en na profhilo
Voor en na profhilo
Voor en na profhilo
Voor en na profhilo

Ooglidcorrectie voor een jongere oogopslag

Last van hangende oogleden? Dan is de kans groot dat je oogopslag vermoeid of nors oogt. Ook werken hangende oogleden een oudere uitstraling in de hand. Gelukkig kunnen we hier bij Betan Clinics iets aan te doen.

Een ooglidcorrectie is een van de meest uitgevoerde ingrepen; maar liefst één op de zeven volwassenen ondergaat een ooglidcorrectie. Door een overschot aan huid boven de ogen weg te halen, wordt een oudere uitstraling tegengegaan, met een frissere, jongeren en open blik als gevolg.

> Lees hier over de mogelijkheden van een ooglidcorrectie

Voor en na bovenooglidcorrectie
Voor en na bovenooglidcorrectie
Voor en na bovenooglidcorrectie

Laat u adviseren over huidverjonging

Overweegt u een van onze behandelingen voor huidverjonging? En wilt u meer informatie en/of persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Vrijblijvend advies?

Mail us

info@betanclinics.nl

App us

050 21 138 76

Visit us

View our locations

ervaring tips lip fillers
Fillers

Lip fillers ervaringen

Een lipvergroting met lip fillers is onder de 20ers en 30ers bij uitstek de meest