Corona update: We zijn gewoon geopend (medisch contactberoep)

Corona update Betan Clinics

Update 19 december 2021:

Gezien de vrijstelling voor medische contactberoepen zijn wij gewoon geopend tijdens de lockdown. Wel hanteren we verscherpte gedragsregels en hygiëne-eisen zoals hieronder vermeld. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/winkels-en-contactberoepen/kapper-masseur-en-andere-contactberoepen


Update 28 april 2020:

Gezien de versoepeling van de beperkingen in de zorg, hebben wij een deel van onze werkzaamheden hervat. Betan Clinics is een medische kliniek waarbij alle behandelingen uitsluitend door een medisch specialist worden uitgevoerd. Medisch specialisten, zoals plastisch chirurgen, hebben een uitzonderlijke kennis van infectiepreventie. Zij zijn chirurgisch opgeleid om infectiepreventie maatregelen te begrijpen en na te leven.

Vooral medisch cosmetische injectables behandelingen zoals gebruik van botox en fillers, met daarnaast behandelingen onder plaatselijke verdoving, kunnen als eerste weer met de juiste maatregelen worden gestart. Bij een 1-op-1 contact is het risico op besmetting beperkt, met name als daarbij extra maatregelen gehanteerd worden om die kans te minimaliseren.

Daarom hebben wij hiervoor verscherpte gedragsregels en hygiëne-eisen opgesteld. Dit is in overeenstemming met de infectie-preventiedeskundigen gedaan en de protocollen die zijn opgesteld door onze beroepsorganisaties NVPC (Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie) en NVPEC (Nederlandse Vereniging van Esthetische Plastische Chirurgie).

Wij informeren u graag wat dit voor u betekent:

 1. Indien u klachten heeft met hoesten, neusverkoudheid, keelpijn en/of koorts wordt er niet behandeld evenals indien als u in de thuisomgeving iemand hiermee heeft: pas na 24-uur klachtenvrij kan weer een afspraak volgen.
 2. U wordt een dag van tevoren gebeld voor een intake om
  • nogmaals de gedrags- en hygiëneregels te bespreken.
  • om navraag te doen dat u geen gezondheidsklachten heeft zoals hierboven vermeld. 
 3. U wordt verzocht om niet vroeger te komen dan noodzakelijk en om alleen te komen.
 4. Begeleiders worden in principe niet toegelaten in de kliniek, zij moeten buiten (in de auto) wachten of een blokje om gaan lopen. Bij hoge uitzondering kan hiervan worden afgeweken, graag van tevoren laten weten.
 5. Bij binnenkomst wordt aan u nogmaals naar klachten gevraagd. Indien u klachten heeft, wordt u niet behandeld en verzocht direct te vertrekken. 
 6. U bent na binnenkomst verplicht uw handen te desinfecteren. 
 7. U dient te alle tijde 1,5 meter afstand te bewaren tot elkaar.
 8. U wordt verzocht om zo weinig mogelijk oppervlakten (zoals bv een deurklink) aan te raken.
 9. Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek. We serveren geen koffie of andere drank.

We hopen u in goede gezondheid te kunnen verwelkomen in de praktijk. Mocht u vragen hebben, neemt u dan ook gerust contact op met de praktijk. We zijn per mail, telefoon en Whatsapp beschikbaar.

Update 1 april 2020:

Namens het hele team van Betan Clinics willen wij jullie graag mededelen dat wij ervoor hebben gekozen om in ieder geval tot 28 april de deuren gesloten te houden. Wij wensen jullie veel liefde en gezondheid toe. Stay strong and be safe.

 

Update 23 maart 2020:

Lieve cliënten,

Ondanks dat er geen negatief advies is uitgegeven voor onze branche, willen wij uit bescherming de deuren alsnog tijdelijk sluiten. De gezondheid van ons personeel en onze cliënten staat 100% voorop. Uiteraard in geval van spoed en hechtingen verwijderen zetten wij onze behandelingen voort. Bij vragen kunt u te allen tijde bij ons terecht.

Wij wensen iedereen veel sterkte namens het team van Betan Clinics en hopen jullie wederom te mogen verwelkomen als alle rust is wedergekeerd. Voor nu is de gezondheid van onze samenleving het allerbelangrijkst.

Betan Clinics

Vrijblijvend advies?

Mail us

info@betanclinics.nl

App us

050 21 138 76

Visit us

View our locations

ervaring tips lip fillers
Fillers

Lip fillers ervaringen

Een lipvergroting met lip fillers is onder de 20ers en 30ers bij uitstek de meest